“De Moppies”

Moppie-Kussens met Karakter

“Zoveel meer dan alleen een kussen”

In samenwerking met De Moppies en Kikkerik is er een eigen Moppie- karakter ontwikkeld. Moppie Mik. Moppie Mik is geen kussen, maar een personage die de rode draad is door de trainingen. Samen met Kikker Mik beleven kinderen avonturen en leren ze van alles over mindfulness en geluk. Kikker Mik staat op de kleurplaten in de Moppie-Map.

“Ben je bang, boos, blij, verdrietig of voel je je heel klein? De Moppies willen graag dicht bij je zijn!”

 

 

 

 

 

 

De Moppie kussens staan voor: 

Een intens verdrietige ervaring, bijvoorbeeld een scheiding van ouders, een ernstige ziekte van een dierbare of zelfs het overlijden daarvan heeft grote impact op een kind. Ook kan een kind te maken krijgen met verhuizen of pestgedrag.

De KUSSENS van de Moppie-Kussens met Karakter bieden letterlijk en figuurlijk steun en troost aan kinderen bij moeilijke momenten.
Op elk kussen staat een afbeelding van een Moppie, olifant Molle, vlinder Missie, giraf Miek, draak Mexa of slak Muzz.
Elke Moppie heeft een eigen verhaal. Hierdoor leren kinderen de verschillende KARAKTERS kennen.
Met de ondersteunende knutsel- en kleurplaten, praktische handvatten en tips vormen de Kussens met Karakter een totaalconcept voor organisaties.

(https://demoppies.com/dit-zijn-de-moppies/)

 

Heb je nog vragen? Dan mag je gerust bellen of mailen: Britta Peters – Frölich  06-11 08 87 82 of mail info@kikkerik.nl of neem contact op middels het contactformulier

Of ga naar: demoppies.com en neem contact op met Miranda Smit van Keulen